Miguel Angel (Andalusia)



HISTÒRIA DE VIDA

Miguel Àngel és d’Andalusia, concretament de Córdoba, on va viure amb la seva familía, pare, mare, germans...

Quan uns germans seus marxen a Catalunya i li diuen que la vida a Catalunya és molt millor que a Andalusia, perquè hi ha més treball, guanyen més calers i poden viure sense passar “molta pena”, en Miguel Ángel decideix agafar les seves coses i marxar-se a Catalunya.

Quan arriba aquí la seva acollida és força bona, perquè com els seus germans ja tenien treball a la construcció, quan ell arriba ja té un treball, un lloc on viure i fer les seves coses fins que tingui una mica estalviat i pugui independitzar-se.

Ell comença a treballar a la construcció però era molt bo jugant a fútbol i compaginava el seu treball amb el seu hobbie, o amb el seu esport preferit. Entre d’altres, va jugar al primer equip del Sabadell, què en la seva època tenien bon equip i jugava enuna categoria bastant alta.
Quan ja va començar a fer diners és va anar a viure amb la seva dona alss afores de Sabadell, a una ciutat què és diu Badia del Vallés. Ara ja és gran i té un fill què també juga a futbol. Ja no viu a Badia del Vallés, viu a una urbanització envoltada de muntanya.
La seva expectativa de moment és continuar treballant i no tornar a Andalusia, però mai saps el que espera en un futur.


Comentaris

Entrades populars